Pet Pads me ka Leak Protection: Highly Absorbent Puppy Pads for Training or Incontinence, by Pet Pads. Noho maloʻo a me ka ʻoluʻolu me nā Pads Nui 22 x 23 iniha. Kūpono no nā ʻīlio liʻiliʻi a nui.

Poka Poka

1. Pet Pads: ʻO kēia mau ʻīlio puppy kiʻekiʻe e nā Pet Pads he kūpono no ka wāwahi hale i kāu ʻīlio. ʻO ka ʻenehana hoʻomaʻemaʻe a ʻano hou ka ʻenehana pale-leak a me ka ʻala.
2. Puppy Pads: E pale aku i kou home mai nā pōʻino me kēia mau ʻīlio ʻīlio paʻa a hoʻopale mai nā Puppy Pads. Leak-proof a me ka maloʻo wikiwiki e hoʻomaʻemaʻe a maloʻo nā wāwae.
3. Pet Pads: E mālama i kou hoa huluhulu me ka ʻoluʻolu a pale ʻia kou papahele me kēia mau pet pads e Pet Pads. Me ka ʻenehana hukihuki i kūkulu ʻia, lilo ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i kāu pipi me ka pilikia ʻole.
4. Puppy Pads: E hoʻomaʻamaʻa i kāu ʻīlio me ka maʻalahi me ka hoʻohana ʻana i kēia mau ʻīlio ʻīlio maikaʻi loa mai Puppy Pads. Leak-proof a me ka hoʻomaloʻo wikiwiki me 5 papa o ka absorbency e hoʻomaʻemaʻe i kou papahele.
5. Pet Pads: Hāʻawi kēia mau pet pads disposable e Pet Pads i ka pale maikaʻi loa no kāu mau papahele a me nā moena. Me kahi papa hoʻoheheʻe ʻala a me ka hoʻolālā leak-proof, hāʻawi lākou i ka hōʻoluʻolu o ka lā āpau no kāu holoholona.

 

Ke hoʻolauna nei i kā mākou mau ʻīlio pipi kiʻekiʻe kiʻekiʻe, kūpono no ka hoʻomaʻamaʻa hale i kāu mau hoaaloha huluhulu! Hana ʻia kēia mau pads mai nā mea absorbent i hoʻolālā ʻia e hoʻopaʻa koke i ka makū a pale aku i nā leaks, e hoʻolilo iā lākou i koho kūpono no nā ʻīlio o nā makahiki a me nā nui. ʻO ke kūkulu paʻa ʻana o kēia mau pā pipi e hōʻoiaʻiʻo ʻaʻole lākou e haehae a uhae paha, e hāʻawi ana i ka pale mau loa no kāu mau papahele a me nā kapena. Loaʻa i kā mākou mau pads pipi a me nā pad puppy i nā ʻano nui e kūpono i kou makemake, a ua maʻalahi lākou e hoʻohana - e kau wale i kahi ma kahi i koho ʻia a hoʻopau iā ia i ka wā i piha ai. ʻO kā mākou hōʻailona o nā pet pads a me nā puppy pads he hopena hilinaʻi a kūpono hoʻi e kōkua i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kou home a me ka ʻoluʻolu o kāu mau holoholona. E kauoha i kāu i kēia lā a ʻike i ka ʻokoʻa!

TIANJIN JIEYA NA WAHINE'S HYGIENE PRODUCTS CO.,LTD

2023.04.18


Ka manawa hoʻouna: Apr-18-2023