E noʻonoʻo i ka hoʻoheheʻe ʻana o ka wai a me ka hanu, ʻelima mau helu ke kūʻai aku i nā diapers makua!

ʻO nā diapers makua he mau diapers hoʻopau i kūpono no nā mākua. ʻO ka hapa nui o nā mea hoʻohana he poʻe incontinent a incontinent. I nā makahiki i hala iho nei, me ka hoʻonui nui ʻana o ka nānā ʻana a me ka ʻike ʻana i ka huahana, ua huki ia i ka manaʻo o nā mea kūʻai. I kēia mau lā, ua hoʻopuka ka State Administration for Market Regulation i kahi hoʻomanaʻo no ka ʻai ʻana i nā diapers makua.

Ke kūʻai ʻana i nā diapers makua, e hoʻolohe i kēia mau helu ʻelima:

1. E koho i nā huahana mai nā mea hana kaulana me ka inoa maikaʻi a kūʻai mai iā lākou mai nā kahawai maʻamau.

2. Hoʻokaʻawale ʻia nā diapers makua i nā diapers incontinence māmā, nā diapers incontinence moderate a me nā diapers incontinence koʻikoʻi e like me ke kiʻekiʻe o ka incontinence o ka mea hoʻohana. Hiki i nā mea kūʻai ke koho i nā huahana like ʻole e like me kā lākou makemake.

3. I ke kūʻai ʻana, e koho i ka nui kūpono e like me ke kaumaha o ka mea hoʻohana a me ka pōʻai ʻūhā. Hiki iā ʻoe ke kuhikuhi i ka helu i kaha ʻia ma waho o ka pūʻolo no ke koho ʻana.

4. E noʻonoʻo i ka lawe ʻana i ka wai, ka māmā a me ka ea permeability o ka huahana, a koho i nā huahana me ka ʻili palupalu a me ka hoʻolālā leak-proof.

5. E nānā i ka lā pau o nā diapers ke kūʻai. ʻAʻole pono e kūʻai nui aku i ka manawa hoʻokahi a mālama paha iā lākou no ka lōʻihi loa. ʻOiai inā ʻaʻole i wehe ʻia, aia ka pilikia o ka pōʻino a me ka haumia.

E hoʻohana i ka noʻonoʻo maʻamau e hoʻomanaʻo i kēia mau mea:

1. Pono e hoʻololi i nā diapers i ka manawa, a holoi ʻia ka ʻili i ka wā e hoʻololi ai e mālama i ka maʻemaʻe o ka ʻili, kahi mea e pono ai ke ola kino.

2. Pono e waiho ʻia nā diapers i wehe ʻole ʻia i loko o kahi wahi maloʻo a maʻemaʻe, ʻaʻole pono e hoʻohana ʻia ma hope o ka pulu ʻana o ka huahana.

3. Loaʻa i nā diapers makua nā mea hoʻoheheʻe wai kū hoʻokahi a ʻaʻole hiki ke hoʻololi ʻia e nā napkin maʻemaʻe.

TIANJIN JIEYA NA WAHINE HANA HOOMAEMAE CO., LTD
2022.04.12


Ka manawa hoʻouna: Apr-12-2022